Promotere (7)

Kompania

Numan Holding

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-04-2022

Data e perfundimit

27-05-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Marketing & PR

N&H DIRECT SALES- MARKETING DIVIZION shpall konkurs për:

PROMOTERE-SHITESE(7 VAJZA)

Përgjegjësitë:
Nëse jeni me shoqe apo vetëm dhe doni të aplikoni, atëhere vendi ideal është ky.
Aftësitë e kërkuara:
Të ketë pervojë pune e preferuar por jo obligative( trajnim dhe praktik 1 ditësh)
Të jetë e sjellshme dhe vetë inicuese.
Mosha e preferuar është nga 17-26 vite
Të ketë njohuri në komunikim dhe shkathtësi në prezentim dhe shitje.
Benefitet e punëmarrësit:
Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune.
Punë stabile, me orar të njëjtë dhe atraktiv.

Të gjithë të interesuarat të kontaktojnë në numrin e telefonit në viber: 048255556 deri në ora 18.00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]

Apliko këtu