www.ofertapune.net Promotere | PunaIme

Promotere

Kompania

Take One

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-05-2023

Data e perfundimit

20-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Take One sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune per poziten Promotere me pagen fikse mujore 500 Euro Brutto.

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 17-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:

Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune e rregulltë.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 88 33 88 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë por mundeni edhe në email [email protected]

Apliko këtu