www.ofertapune.net Promotere (16) | PunaIme

Promotere (16)

Kompania

IC Global Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-04-2024

Data e perfundimit

25-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

KONKURS
 
Invest Corp sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 2 pozita të ndryshme për femra me shum mundësi të orareve të ndryshme mund të zgjedhni dhe ditët e javëve.
Paradite prej: 09:00 deri 17:00 apo mbasdite prej 17:00 deri 22:30 apo edhe vetem vikend shtune/dielle

1. Promotere femra në ambiente të hapura kryesisht sheshe apo lagje të qyteteve të Kosovës (8) Paga mujore fikse: 700.oo Euro
2. Promotere femër (8) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese paga

550.oo Euro plus %.
Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Përgjegjësitë:

Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 16-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje e preferuar.

Benefitet e punëmarrësit:
Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtore me kontratë pune e rregulltë.

Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]