www.ofertapune.net Promotere (15), Supervisor (4) | PunaIme

Promotere (15), Supervisor (4)

Kompania

AMC Marketing

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2024

Data e perfundimit

07-06-2024

Lloji i orarit

Part Time

AMC MARKETING  shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës.

  • Promotere(15 pozita) 
  • Supervisor (4 pozita)  

Promoteret dhe Supervisoret do të punojë 4 herë në javë nga 4 orë në ditë 

Pagesa mbi mesataren e tregut!

Të dhënat tuaja(CV) mund të i dergoni në : [email protected], Instagram @amccorporation, Viber –  +38344105305