www.ofertapune.net Promoter/e në Terren (50) | PunaIme

Promoter/e në Terren (50)

Kompania

Premium Water

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

12-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Shpallim konkurs për punëtor-e në të gjitha qytetet e Kosovës në kategorinë e mëposhtme:

  • PROMOTER/E në terren ( 50 pozita të lira për të dyja gjinitë F/M ).
-PUNA GJYSËM ORARI.
-VREJTJE : Punësim i menjëhershëm.
 
-Detajet e mëtejshme mbi përgjegjsitë , mbarvajtjen e punës , pagesat dhe qdo info shtesë mund të merren vetëm gjatë intervistës. 
Intervistat zhvillohen mbrenda jave nga momenti i aplikimit . 
 
Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë menjëherë duke dërguar të dhënat bazike citoi :
  • Emër Mbiemër 
  • Mosha
  • Vendbanimi 
Në WATSAPP në nr.Tel. 049/270000.