www.ofertapune.net Promoter/e | PunaIme

Promoter/e

Kompania

Working Together

Lokacioni

Gjithë Kosovën

Data e publikimit

20-04-2023

Data e perfundimit

20-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Kompania Internacionale ‘WORKING TOGETHER’ është në kërkim të PROMOTER/E në tërë Kosovën.

Kompania Internacionale ofron punësim të menjëhershëm me dy mundësi :

  • PART TIME ( gjysëm orari )
  • FULL TIME ( orar I plotë )

Ofron kushte shumë të mira pune :

  • Rroga deri 1000 Euro – 1.500 Euro
  • Seminare jashtë vendit gjdo 6 muaj
  • Certifikime Internacionale

Kompania kërkon :

  • Veturë në dispozicion
  • Patentë shofer kategoria B

Të gjithë të interesuarit mund ta aplikojnë përmes kësaj e-mail adrese duke dërguar CV-në e tyre: [email protected]

Mund të na kontaktoni nga ora 10:00-17:00                                      Nr tel: +383 49 620 386

Apliko këtu