www.ofertapune.net Promoter/e (32) | PunaIme

Promoter/e (32)

Kompania

Invest Corp

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-03-2023

Data e perfundimit

25-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Invest Corp sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs pune për 20 pozita të prmocionit për femra dhe 12 pozita për femra apo meshkuj:

1. Promotere femra në ambiente të hapura kryesisht sheshe dhe lagje (14) Paga mujore fikse: 550.oo Euro ( 6 ditë të javës) dhe 470.oo Euro ( 5 ditë të javës).
2. Promotere femra nëpër kafiqa (6) Paga mujore fikse: 600.oo Euro (vetëm me përvojë pune në promocion apo komunikimi në nivel shum të lartë).

3. Promoter mashkull apo promotere femër (12) për vizita banesave/shtëpi dhe vizita për promovim nëpër biznese për shitje të ëmbëlsirave.

Mund të aplikosh vetëm apo me ndonjë person që dëshiron të punoni së bashku.

Përgjegjësitë:
Aftësitë e kërkuara:

  • Të keni pervojë pune e preferuar por jo obligative.
  • Të jetë e sjellshme dhe komunikative.
  • Mosha e preferuar është nga 16-30 vite.
  • Të ketë njohuri në shkathtësi në prezentim dhe shitje.

Benefitet e punëmarrësit:
Kontratë pune afatgjate dhe lajmërim i menjëhershëm si punëtor/e me kontratë pune e rregulltë.
Të gjithë të interesuarit të aplikojnë në numrin e telefonit në viber: 043 818 830 & 043 866 799 apo thirrje telefonike deri në ora 20:00 dhe jo më vonë.
Apo mund të dërgoni CV-në me foto në email: [email protected]