www.ofertapune.net Promotere | PunaIme

Promotere

Kompania

VM3

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-11-2022

Data e perfundimit

04-06-2023

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Bëhu pjesë e ekipit tonë dhe krijo përvojë të veçantë duke punuar në aktivitete promocionale për brende të ndryshme vendore dhe ndërkombëtare.
 
Aktivitetet promocionale do të mbahen kryesisht në bare dhe markete, ndërsa angazhimi do të jetë 4 deri 6 orë në ditë.
 
Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në:  [email protected]
Nr kontaktues: 038666660 
Apliko këtu