www.ofertapune.net Project Manager | PunaIme

Project Manager

Kompania

JOY Media

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-02-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Project Manager

JOY’ është në kërkim të një individi të aftë dhe të përkushtuar për të plotësuar pozitën e Project Manager. Kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për ata që janë të interesuar për një sfidë të re dhe dinamike në fushën e menaxhimit të projekteve.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore të kësaj pozite përfshijnë:

  • Menaxhim i Projekteve: Koordinimi i të gjitha fazave të projektit, duke përfshirë planifikimin, zbatimin dhe monitorimin e aktiviteteve të ndryshme për të siguruar që projekti të jetë në përputhje me qëllimet dhe afatet e caktuara.
  • Komunikim dhe Koordinim: Sigurimi i një komunikimi të qëndrueshëm dhe të efektshëm me të gjithë palët e interesuara, duke përfshirë ekipet e punës, klientët dhe partnerët e projektit.
  • Zhvillimi i Raporteve: Ndërtimi dhe ruajtja e marrëdhënieve të mira me të gjithë personat e përfshirë në projekt, duke përfshirë stafin, klientët dhe partnerët.
  • Monitorim i Koston dhe Buxhetit: Përgjegjësia për monitorimin dhe zbatimin e kostos dhe buxhetit të caktuar për projektin. Identifikimi i mënyrave për të përmirësuar efikasitetin dhe për të zvogëluar shpenzimet e panevojshme.
  • Raportim: Përgatitja e raporteve periodike për zhvillimin e projektit për drejtuesit e lartë dhe palët e interesuara të projektit.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Përvojë pune në fushën e menaxhimit të projekteve
  • Njohuri të thelluara të metodologjive të menaxhimit të projekteve 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe menaxhuese.
  • Aftësi të shkëlqyera analitike dhe zgjidhjeve kreative në situata të ndërlikuara.
  • Aftësi për të punuar efektivisht në një ambient të ekipit.

Ju lutemi të dërgoni CV-në përmes butonit “Apliko Këtu” ose në email [email protected] deri më 10.02.2024. Subjekti i email-it duhet të jetë “Aplikim për Project Manager”.

Ne jemi ekip që beson në vlerat e bashkëpunimit, inovacionit dhe përkushtimit ndaj cilësisë. Nëse keni pasion për menaxhimin e projekteve dhe jeni të gatshëm për një sfidë të re, jeni të ftuar të aplikoni.

Faleminderit për interesin tuaj!

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?