www.ofertapune.net Programi i Praktikës Verore | PunaIme

Programi i Praktikës Verore

Kompania

Banka për Biznes

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

04-07-2024

Data e perfundimit

20-07-2024

Lloji i orarit

Intern

Kategoritë

Banka

Programi i Praktikes Verore

Këtë vit kemi vendosur të zhvillojmë Programin e Praktikës Verore i cili ofron mundësi të angazhimit të të rinjve në trajnim dhe përgatitje profesionale nga stafi i bankës i specializuar, gjatë periudhës së pushimeve të verës kur studentët nuk janë të ngarkuar me ligjërata apo aktivitete në fakultet.

Njohja me produktet, sherbimet e bankes dhe qasja ndaj klientit jane disa nga pjesët kryesore të programit ku studentet do të kenë mundësinë të zhvillihen tutje si punonjës.

Programi do të jetë me pagesë dhe zgjate minimumi tre muaj. Te gjithë studentët apo të sapo  diplomuarit që janë të interesuar të fillojnë karrerën e tyre dhe të zhvillohen në fushën e bankimit duhet të aplikojnë duke plotësuar formën e bashkangjitur.

Qyteti: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim: 12 korrik 2024