www.ofertapune.net Pranues në parking (2) | PunaIme

Pranues në parking (2)

Kompania

Sixt Rent a Car

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Sixt Rent a Car hap zyren e re në Stacionin e Autobuseve të Prishtinës shpall konkurs për:

 • 2 Pranues ne parking

Detyrat dhe Përgjegjësitë kryesore

 • Ju jeni përgjegjës për përgatitjen, shërbimin dhe sigurimin që automjetet janë në një standard të lartë
 • Sigurimi i dorëzimit dhe pranimit te automjeteve nga klientat
 • Mbledhja dhe shpërndarja e automjeteve brenda parkigut të aeroportit dhe vende të tjera
 • Mbajtja e një marrëdhënie të mirë dhe profesionale me klientët
 • Ofrimi aktiv i një niveli të lartë shërbimi ndaj klientit
 • Sigurohuni që çdo dëmtim i automjetit të raportohet dhe të njoftohen pergjegjesit
 • Furnizimi me karburant i automjeteve kur kërkohet

Cilësitë tuaja

 • Ju jeni në gjendje të punoni mirë nën presion si në mënyrë të pavarur ashtu edhe brenda një ekipi
 • Prezantohuni mirë
 • Ju keni patent shoferi të vlefshme.
 • Përvoja e mëparshme ne marrjen me qira te automjeteve do të ishte një avantazh, por jo thelbësor
 • Duhet të keni një qasje fleksibël për të punuar, pasi dega eshte e hapure 7 ditë në javë

Benefitet

 • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
 • Pagesa permes Bankes
 • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
 • Paga bruto 442.56 EUR + ushqimi

Pse të zgjidhni Sixt?

Ne ofrojmë punë autonome me përgjegjësi të lartë • Ne do t’ju japim një bazë të shkëlqyer për një karrierë brenda grupit Sixt • Ne ofrojmë një punë të larmishme me shumë trajnime.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen [email protected] dhe shenoni poziten qe aplikoni

Afati i dorëzimit të CV është data 16.06.2024