www.ofertapune.net Praktikante me Mundësi Punësimi (5), Qëndistare (2), Robaqepëse (2) | PunaIme

Praktikante me Mundësi Punësimi (5), Qëndistare (2), Robaqepëse (2)

Kompania

Azma Couture

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-02-2024

Data e perfundimit

07-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Brendi Azma Couture shpallë konkurs për pozitat:

 • Praktikante me mundesi punesimi (5)
 • Qëndistare (2)
 • Rrobaqepëse (2)

Praktikante me mundësi punësimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jenë të motivuara për punë dhe njohuri të reja.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Qëndistare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Qepja e detajeve me dorë.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Rrobaqepëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Montimi i fustanave.
 • Qepja e fustanave.
 • Adaptimi i fustanave për trupin e klientit.

Kriteret:

 • Të ketë eksperience paraprake në këtë fushë.

Të interesuarat mund të aplikojnë përmes numrit 048125129