www.ofertapune.net Praktikant - Staf Teknik (5) | PunaIme

Praktikant – Staf Teknik (5)

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-09-2023

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Intern

Kategoritë

Sigurim

Delta Security sh.p.k. është kompani që vazhdimisht rritet dhe zgjerohet si rezultat i mirëbesimit të klienteve tanë dhe punën profesionale që ne ofrojmë.

Nëse kërkoni një punë atraktive, kushte të mira pune, paga konkurruese në treg dhe mundësi zhvillimi profesional ju ftojme të aplikoni për vende të lira të punës në Delta Security.

 

Delta Security sh.p.k. shpall konkurs për:

 1. Pozita: PRAKTIKANT- STAF TEKNIK

Prishtinë- 5 vende të lira pune

Përshkimi i Detyrave:  Instalim, servisim dhe mirëmbajtje të Sistemeve të Sigurisë, (Sistemit të alarmit dhe kamerave).

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Te kenë te përfunduar shkollën e mesme;
 • Të posedojnë patent shofer, kategoria B;
 • Mos të jetë të dënuar apo ndjekur penalisht.

Kushtet e punës:

 • Punë praktike me pagesë;
 • Kushte të mira të punës;
 • Mundësi punësimi me kontratë afatgjate;
 • Trajnim dhe certifikim profesional për instalim dhe servisim të sistemeve të sigurisë;
 • Mundësi avansimi profesional dhe në karrierë.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë:

 1. Fizikisht në zyrën qendrore të Delta Security sh.p.k., në adresën: rr. Enver Maloku nr.108/1, Bregu i Diellit (ngjitur me objektin furra qerimi 1), kati 4, Prishtinë, apo
 2. Përmes postes elektronike, duke dërguar CV-në në e-mail adresën: [email protected]

Afati për aplikim mbetet i hapur deri më 30.09.2023, çdo ditë pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00!