www.ofertapune.net Praktikant, Instaler i Sistemeve të Sigurisë | PunaIme

Praktikant, Instaler i Sistemeve të Sigurisë

Kompania

Pro4 SHPK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-07-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Sigurim

Praktikant, Instaler i sistemeve të sigurisë

PRO 4 është kompani e specializuar në shitjen e sistemeve të sigurisë, shërbimet e instalimit dhe mirëmbajtjes, si dhe produkteve të tjera në sektorin e IT.

PRO 4 shpall konkurs – vende të lira pune për pozitat:

  • PRAKTIKANT (me pagë), me mundësi punësimi, në instalimin e sistemeve të sigurisë. (2)
  • INSTALER i sistemeve të sigurisë (të ketë përvojë pune me sisteme të sigurisë). (1)

Lokacioni:  PRISHTINË

Ne ofrojmë:

  • Ambient dinamik të punës,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Njohje të teknologjive të ndryshme, dhe
  • Pagë konkurruese.

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në dy emai-a: [email protected], [email protected] apo në zyrat tona,
Adresa: Tahir Zajmi, 64, Prishtinë.

Afati për aplikim deri me datë: 15.07.2023

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.