www.ofertapune.net Praktikant/e – Zyrtar/e për Informim, Praktikant/e – Zyrtar/e i/e Projekteve | PunaIme

Praktikant/e – Zyrtar/e për Informim, Praktikant/e – Zyrtar/e i/e Projekteve

Kompania

KEC

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

13-06-2024

Lloji i orarit

Intern

Praktikant/e – Zyrtar/e për Informim

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
Fillimi i angazhimit: 17 qershor 2024

Për të aplikuar ju duhet të dërgoni:

  • Curriculum Vitae (CV) 
    Letër motivuese

Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet sipas kritereve. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shënim: Aplikimi bëhet duke klikuar në butonin APLIKO dhe është i hapur deri më 2 qershor 2024. Përshkrimin e plotë të pozitës e gjeni në dokumentin PDF. Ju lutem siguroheni që gjatë aplikimit tuaj, titulli të etiketohet si: “Praktikant/e – Zyrtar/e për Informim“. Aplikacionet të cilat nuk i përmbahen kritereve të lartshënuara, nuk do të shqyrtohen.


Praktikant/e – Zyrtar/e i/e projekteve

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)

Fillimi i angazhimit: 17 qershor 2024

Për të aplikuar ju duhet të dërgoni:

  • Curriculum Vitae (CV)
    Letër motivuese

Përzgjedhja e kandidatëve bëhet sipas kritereve. Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shënim: Aplikimi bëhet duke klikuar në butonin APLIKO dhe është i hapur deri më 2 qershor 2024. Përshkrimin e plotë të pozitës e gjeni në dokumentin PDF. Ju lutem siguroheni që gjatë aplikimit tuaj, titulli të etiketohet si: “Praktikant/e- Zyrtar/e i/e projekteve”. Aplikacionet të cilat nuk i përmbahen kritereve të lartshënuara, nuk do të shqyrtohen.