www.ofertapune.net Praktikant/e (Financa/Kontabilitet) | PunaIme

Praktikant/e (Financa/Kontabilitet)

Kompania

JYSK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

25-11-2022

Data e perfundimit

16-11-2023

Lloji i orarit

Full Time

“BRING DEDICATION. MEET POSSIBILITIES”

Praktikant/e me mundësi punësimi – Financa dhe Kontabilitet

Pse duhet ti bashkoheni Ekipit tonë?

JYSK është kompani ndërkombëtare me mbi 3200 dyqane në 48 vende të botës. JYSK-u ofron mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik, mundësi për zhvillim dhe bashkëpunim prandaj duam njerëz me ide të mahnitshme, motivues/e, bashkëpunues/e dhe njerëz që duan të buzëqeshin. Kjo pozitë kërkon përgatitje profesionale, aftësi analitike dhe strukturore. Ne jemi duke kërkuar një person që merr inciativë, një koleg/e i/e mirë dhe një lojtar/e i /e ekipit të JYSK-ut me një mendim pozitiv.

Pozita ka këto fusha kyçe të njohjes së punëve:

 • Mbështetje e ekipit të departamentit të Financave dhe Kontabilitetit gjatë kryerjes së punëve të tyre;
 • Futja e të dhënave në programin kontabël në baza ditore;
 • Arkivimi, sistemimi dhe mirëmbajtja e dokumentacionit kontabël;
 • Trajtimi i informacionit të ndjeshëm ose konfidencial me ndershmëri dhe integritet;
 • Menaxhim i mirë i kohës dhe fokus në zgjidhjen e problemeve;
 • Zbatimi i detyrave të tjera sipas nevojës brenda departamentit të Financave dhe Kontabilitetit.

Kualifikimet që kërkohen:

 • Diploma Bachelor (Financa dhe Kontabilitet);
 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Çertifikim – Teknik i Kontabilitetit – e preferuar, por nuk është e detyrueshme;
 • Njohuri të paketës Microsoft Office me theks të veçant në Excel;
 • Aftësi të mira analitike dhe të komunikimit;
 • Të jeni një “Teamplayer” i vërtetë;

Çka ofrojmë:

 • Zhvillimin dhe avancimin e njohurive tuaja për Financa dhe Kontabilitet;
 • Ambient dinamik të punës;
 • Sfida të vazhdueshme në zhvillimin tuaj profesional;
 • Praktikë me pagesë;

Praktika do të zgjat tre muaj ndërsa në fund të kësaj periudhe do të bëhet vlerësimi për vazhdimin e marrdhënies të rregullt në punë.

Mendon se je i/e duhuri/a për këtë pozitë?

Dërgo CV të plotë me fotografi dhe dokumente të tjera relevante në [email protected] deri më 02/12/2022 me subjekt: “Aplikoj për Praktikant/e me mundësi punësimi – Financa dhe Kontabilitet”