www.ofertapune.net Praktikant/e | PunaIme

Praktikant/e

Kompania

Accounting & Consulting Services

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

22-05-2023

Data e perfundimit

18-06-2023

Lloji i orarit

Intern

KONKURS PUNE

Kompania “Accounting & Consulting Services SH.P.K. ” shpalle nje vend per pune praktike.

Adresa: Rr.Zenel Salihu, Prishtine.

  • Preferohet te jete student nga fakulteti ekonomik me njohuri rreth pakos office (Word, Exel etj) .
  • Mosha nga 18-25 vjeqare.

Detyrat e punes :

  • Regjistrime te librave te kontabilitetit dhe sherbimeve tjera administrative.

Per informata mund te kontaktoni nr.tel: +38344556553 apo (viber & whatsapp), 
po ashtu kandidatët e interesuar mund të dërgojne CV në email [email protected]

Apliko këtu