www.ofertapune.net Postier | PunaIme

Postier

Kompania

N'post

Data e publikimit

12-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për POSTIER

PRIZREN (2), PRISHTINË (3), LIPJAN/SHTIME (1), PODUJEVË (1)

Përshkrimi i vendit të punës:

Ju do të punoni si postier në shpërndarje të dërgesave postare, pako, kartela bankare.

Përveç pagës bazë si dhe kompenzimit për cdo dërgese të suksesshme ne gjithashtu ofrojmë edhe bonuse bazuar në nivelin e dërgesave që dorëzoni si dhe e cmojmë lojalitetin ndaj kompanisë duke rritur pagën baze çdo vit. Në NPOST do të punoni në shpërndarje të dërgesave të kompanive më me renome në botë si dhe bankave më të mëdha në Kosovë duke ofruar stabilitet dhe punë afatgjatë.

Gjatë punës fillestare do të kaloni në një proces trajnimi 2 ditor mbi komunikimin me klientët, përdorimin e aplikacionit të posteriëve, rritjen e efikasitetit si dhe si të bëheni postier i suksesshëm.

Përfitimet:

 • Veturën per pune të cilën e përdor për vajtje-ardhje në depo  
 • Pagë të volitshme 
 • Bonus në cdo porosi 
 • Orar i regullt i punës 
 • Rritje page cdo vit duke vlerësuar lojalitetin ndaj kompanisë 
 • Numër të bollshëm të dergesave 
 • Teknologji e avancuar duke mundësuar lehtësi në punë

Kerkesat për kanditatët:

 1. Posedim i patent shoferit (preferohët minimum dy vite)
 2. Të jetë banor i rajonit të për të cilin aplikoni
 3. Përparsi kanë postierat me përvoje pune paraprake
 4. Dëshmi mbi të kaluarën e pastër kriminale (nëse pranoheni në punë)

Linku për aplikim:

PRIZREN:

https://avehr.com/npost/postier-prizren/apply/2a0c2270287c8abfe9fb258deaec7c2c 

PRISHTINË:

https://avehr.com/npost/postier-prishtine/apply/7b5b0194205f9607d92469e6c68fab14 

LIPJAN/SHTIME:

https://avehr.com/npost/postier-lipjanshtime/apply/9c92c2649208c5b6eb9d330b6b31e3f2 

PODUJEVË:

https://avehr.com/npost/postier-podujeve/apply/18b234a41412bb383d710aa47913a29a 

Kanale tjera të aplikimit:

https://nposta.com/apliko-per-pune/  , ose direkt në emailin: [email protected]  duke shënuar rajonin për të cilin aplikoni në Subject dhe duke dërguar një CV.