www.ofertapune.net Postier | PunaIme

Postier

Kompania

N'post

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

29-05-2024

Data e perfundimit

27-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs për POSTIER

PRISHTINË (5)

Përshkrimi i vendit të punës:

Ju do të punoni si postier në shpërndarje të dërgesave postare, pako, kartela bankare.

Përveç pagës bazë si dhe kompenzimit për cdo dërgese të suksesshme ne gjithashtu ofrojmë edhe bonuse bazuar në nivelin e dërgesave që dorëzoni si dhe e cmojmë lojalitetin ndaj kompanisë duke rritur pagën baze çdo vit. Në NPOST do të punoni në shpërndarje të dërgesave të kompanive më me renome në botë si dhe bankave më të mëdha në Kosovë duke ofruar stabilitet dhe punë afatgjatë.

Gjatë punës fillestare do të kaloni në një proces trajnimi 2 ditor mbi komunikimin me klientët, përdorimin e aplikacionit të posteriëve, rritjen e efikasitetit si dhe si të bëheni postier i suksesshëm.

Përfitimet:

 • Veturën per pune të cilën e përdor për vajtje-ardhje në depo
 • Pagë të volitshme
 • Bonus në cdo porosi
 • Orar i regullt i punës
 • Rritje page cdo vit duke vlerësuar lojalitetin ndaj kompanisë
 • Numër të bollshëm të dergesave
 • Teknologji e avancuar duke mundësuar lehtësi në punë

Kerkesat për kanditatët:

 1. Posedim i patent shoferit (preferohët minimum dy vite)
 2. Të jetë banor i rajonit të Prishtinës
 3. Përparsi kanë postierat me përvoje pune paraprake
 4. Dëshmi mbi të kaluarën e pastër kriminale (nëse pranoheni në punë)

Linku për aplikim:

PRISHTINË:

https://avehr.com/npost/postier-prishtine/apply/a1a21c54987cded5e79c9190cf982d74

Kanale tjera të aplikimit:

https://nposta.com/apliko-per-pune/, ose direkt në emailin: [email protected] duke shënuar rajonin për të cilin aplikoni në Subject dhe duke dërguar një CV.