www.ofertapune.net Postier (5) | PunaIme

Postier (5)

Kompania

N'post

Lokacioni

Malishevë , Rahovec

Data e publikimit

12-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

EN LLC

NUI: 811397703

Adresa: M25-2 Isak Lutolli, Prishtinë 10000

Tel: 0800 20 400

Email: [email protected]

Konkurs për POSTIER

PRISHTINË (3) dhe GJAKOVË (2)

Përshkrimi i vendit të punës:

Ju do të punoni si postier në shpërndarje të dërgesave postare, pako, kartela bankare.

Përveç pagës bazë si dhe kompenzimit për cdo dërgese të suksesshme ne gjithashtu ofrojmë edhe bonuse bazuar në nivelin e dërgesave që dorëzoni si dhe e cmojmë lojalitetin ndaj kompanisë duke rritur pagën baze cdo vit. Në NPOST do të punoni në shpërndsarje të dërgesave të kompanive më me renome në botë si dhe bankave më të mëdha në Kosovë duke ofruar stabilitet dhe punë afatgjate.

Gjatë punës fillestare do të kaloni në një proces trajnimi 2 ditor mbi komunikimin me klientët, përdorimin e aplikacionit të posteriëve, rritjen e efikasitetit si dhe si të bëheni postier i suksesshëm.

Përfitimet:

 • Veturën per pune të cilën e përdor për vajtje-ardhje në depo
 • Pagë të volitshme
 • Bonus në cdo porosi
 • Orar i regullt i punës
 • Rritje page cdo vit duke vlerësuar lojalitetin ndaj kompanisë
 • Numër të bollshëm të dergesave
 • Teknologji e avancuar duke mundësuar lehtësi në punë

Kerkesat për kanditatët:

 1. Posedim i patent shoferit (preferohët minimum dy vite)
 2. Të jetë banor i rajonit të për të cilin aplikoni
 3. Përparsi kanë postierat me përvoje pune paraprake
 4. Dëshmi mbi të kaluarën e pastër kriminale (nëse pranoheni në punë)

Linku për aplikim:

Prishtinë

https://avehr.com/npost/postier-prishtine/apply/b0e3a433a6bd957f496bfc29dbce187a

Gjakovë

https://avehr.com/npost/postier-gjakove/apply/f2c44443445f5f3d0219603658783eb1

Kanale tjera të aplikimit:

https://nposta.com/apliko-per-pune/  , ose direkt në emailin: [email protected] duke shënuar rajonin për të cilin aplikoni në Subject dhe duke dërguar një CV.