www.ofertapune.net Postier | PunaIme

Postier

Kompania

3 P SHPK

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

15-02-2023

Data e perfundimit

26-12-2023

Lloji i orarit

Full Time

3P SHPK shpallë konkurs për:

  • Postier

Detyrat dhe Përgjegjesitë:

  • Përgjegjës për marrjen dhe dorëzimin e paketave në shtëpi dhe biznese në rrugën e tij të dorëzimit.
  • Të operojë në mënyrë efikase të itinerarit për të siguruar që marrjet dhe dërgesat e planifikuara për ditën janë përfunduar ashtu siç janë parashikuar dhe duhet të menaxhojë mirë kohën.
  • Të mbajë një marrëdhënie të mirë me klientët në terren dhe të jetë në gjendje të përgjigjet në pyetjet në lidhje me metodat e transportit të paketave që ai mund të hasë, duke ndërtuar shitje në terren.

Kriteret:

  • Preferohet mbi 2 vjet përvojë në të njëjtën fushë
  • Patentë Shoferi – Kategoria B
  • Diploma e shkollës së mesme ose Diplomë Universiteti (e preferueshme)
  • Kuptimi i thellë i shërbimeve të kompanisë dhe pozicionit të saj në industri
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi
  • Njohuri të gjuhës Angleze

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në [email protected]

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.