www.ofertapune.net Pompist i Derivateve, Pizzaman | PunaIme

Pompist i Derivateve, Pizzaman

Kompania

Renelual Tahiri Petrol

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2024

Data e perfundimit

26-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Renelual Tahiri shpallë konkurs për poziten:

Pompist i Derivateve

Pizzaman

Kriteret:

  • Të jetë i sjellshëm dhe të kujdeset për kërkesat e klienteve;
  • Aftësi të mira komunikuese;
  • Të ketë përvojë pune;
  • Të jetë fleksibil dhe i shoqërueshëm.

Lokacioni: Prishtinë, Çagllavicë

Mënyra e aplikimit:

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëpërmendura mund të na kontaktojnë në numrin e telefonit 049 173 175 nga ora 08:00 deri në orën 18:00 apo CV në emailin [email protected]