www.ofertapune.net Pizzaman/Kuzhinier (m/f), Asistent/e Kuzhine, Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Pizzaman/Kuzhinier (m/f), Asistent/e Kuzhine, Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Pizza House

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

10-01-2023

Data e perfundimit

09-02-2023

Lloji i orarit

Full Time

Pizza House L.L.C eshte ne kerkim per antar ekipi ne pozitat si vijon: 

Pizzaman/Kuzhinier M/F 
Ass.Kuzhine M/F 
Kamarier M/F 
Shankist M/F 
 
Per pozitat e lartecekura kerkohen antar me pervoje pune dhe te motivuar per pune, ofrojme kushte konkurruese ne treg. 
 
Te interesuarit mund te na shkruani ne: 
046/526-526 (nga ora 10:00-16:00) 
Apliko këtu