www.ofertapune.net Pizzaman, Delivery, Telefonist, Ndihmës Kuzhinier, Kamarier, Enelarëse, Shankist | PunaIme

Pizzaman, Delivery, Telefonist, Ndihmës Kuzhinier, Kamarier, Enelarëse, Shankist

Kompania

Pano Pizza

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

17-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pano Pizza po zhvillohet cdo dite e me shume prandaj po shpall konkurs per keto vende te lira te punes:

  • Pizzaman
  • Delivery
  • Telefonist
  • Ndihmes Kuzhinier 
  • Kamarier
  • Shankist

Kemi nevoje për bashkëpunëtor serioz dhe të vullnetshëm për pune

Te gjithe ata qe jane te vullnetshem per pune dhe e bejne me dashuri punen ju lutem te na kontaktojne ne numrat tane te telefonit: 049609520; 048868686 (Whatsapp & Viber)