www.ofertapune.net Pizzaman | PunaIme

Pizzaman

Kompania

Hotel Garden

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

30-05-2024

Data e perfundimit

28-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Pizza Men

  • Përgaditja e brumit
  • Përgaditja e ingridienteve të picës
  • Krijimi i recetave të reja
  • Përgaditja në bazë të porosisë
  • Të mbajë standardin e caktuar nga Kryekuzhinjeri.
  • Fleksibil në orarë të punës

Të gjithë personat e interesuar duhet të dërgojne Cv , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në:

[email protected] me Subjekt: Emertimi i vendit te punes per te cilin konkuroni:

Shembull

Email: [email protected]

Subject: Pizza Man

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?