www.ofertapune.net Pirunist për Reach Truck (Lipjan) | PunaIme

Pirunist për Reach Truck (Lipjan)

Kompania

Edoni

Lokacioni

Lipjan

Data e publikimit

18-01-2024

Data e perfundimit

29-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

PIRUNIST PER REACH TRUCK

Lokacioni: Lipjan

Përgjegjësitë kryesore:

  • Lëvizja e paletave në depo me anë të pirunarit
  • Përgadit paletat me produktet përkatese sipas porosisë
  • Të ekzekutojë ngarkesat/dërgesat brenda magazines në mënyrë të sigurtë
  • Në baza ditore, inspekton dhe kryen mirëmbajtje

Kualifikimet dhe kerkesat:

  • Përvojë pune të mëparshme (obligative)
  • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
  • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë

Mënyra e aplikimit:

Për të aplikuar për këtë pozitë, plotesoni aplikacionin duke klikuar butonin më poshtë. Nuk kërkohet CV. 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?