Farmacist/e

Kompania

Vital Pharm

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-08-2022

Data e perfundimit

29-11-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

Vital Pharm Sh.P.K  ne Swiss Center – Qagllavice.
 
Kualifikimet qe kerkojme:
  • Eksperiencë pune në barnatore;     
  • Të kene license pune valide;
  • Të kenë njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato të kujdesit personal;
  • Të kenë aftesi të shkëlqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese
Orari: Brenda javes 08:30-16:30 
 
Numer kontaktues: +38344901226
Apliko këtu