www.ofertapune.net Personele e Departamentit të Eksportit | PunaIme

Personele e Departamentit të Eksportit

Kompania

MFB International Kosova

Lokacioni

Fushë Kosovë

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

24-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

Kompania MFB International Kosova L.L.C. kërkon një Personel për departamentin e Eksportit me këto kualifikime:

Pozicioni: Personele e Departamentit të Eksportit

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohje e mirë e leximit, shkrimit dhe dëgjimit në gjuhën angleze.
  • Preferohet njohja e gjuhës turke në nivelin A2.
  • Mospasja e kufizimeve për udhëtime.
  • Aftësi për të përdorur Microsoft Office.
  • Aftësi të larta analitike.
  • Aftësi raportuese dhe prezantuese.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit “Apliko Këtu” ose në adresën email: [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?