www.ofertapune.net Personel i Departamentit të Shitblerjes (Turqi) | PunaIme

Personel i Departamentit të Shitblerjes (Turqi)

Kompania

MFB International Kosova

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

25-06-2024

Data e perfundimit

23-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

NJOFTIM KONKURSI PËR PUNË

MFB International D.M.C.C kërkon kërkon një Personel për departamentin e Shitblerjes për të punuar në zyrat tona në Turqi me këto kualifikime:

Pozicioni: Personel i departamentit të Shitblerjes

Kualifikimet e kërkuara:

  • Njohje e mirë e leximit, shkrimit dhe dëgjimit në gjuhën angleze.
  • Preferohet njohja e gjuhës turke në nivelin A2.
  • Pakufizime udhëtimi.
  • Aftësi për të përdorur Microsoft Office.
  • Aftësi të larta analitike.
  • Aftësi raportuese dhe prezantuese.

Si të aplikoni:

  • Dërgoni CV-në dhe një letër motivuese përmes butonit “Apliko Këtu” apo në adresën email: [email protected]

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?