www.ofertapune.net Përkthyese e Gjuhës Turke | PunaIme

Përkthyese e Gjuhës Turke

Kompania

Roben Kosova

Lokacioni

Ferizaj

Data e publikimit

27-03-2024

Data e perfundimit

24-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kompania Roben është në kërkim të punëtoreve femra për pozitën e Perkthyese. Kërkesat për këtë pozitë përfshijnë njohjen e gjuhës turke dhe gjuhës shqipe.

Kualifikimet dhe përvoja:

  • Aftësi të shkëlqyeshme në gjuhën turke dhe gjuhën shqipe (të shkruara dhe të folura).
  • Përvojë e mëparshme në fushën e përkthimit do të ishte një avantazh.
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe të bashkëpunimit.

Ofrimi:

  • Rroga bazë + bonuse

Për të aplikuar për këtë pozitë, ju lutemi kontaktoni në numrin e telefonit në WhatsApp: +905323436845 apo aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu”.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?