Përgjegjës në Butik

Kompania

Lifestyle

Lokacioni

Prizren

Data e publikimit

24-11-2022

Data e perfundimit

21-12-2022

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Menaxhment

Butiku Lifestyle shpall konkurs pune per:

Pergjegjës

Lokacioni: Prizren
  • Vlen vetem per meshkuj.
Paga e larte dhe kushte atraktive te punes.

Aplikoni duke telefonuar ne numrin: 049 958 223
Apliko këtu