www.ofertapune.net Përgjegjës për Shitje / Shitës (jashtë vendi) | PunaIme

Përgjegjës për Shitje / Shitës (jashtë vendi)

Kompania

WES Group

Lokacioni

Jashtë Vendit

Data e publikimit

12-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

WES Group është kompani profesionale dhe është e specializuar në biznesin Duty-Free, me seli në KFOR-it në Film City, Prishtinë- Kosovë.

Për nevojat e kompanisë në bazën e saj jashtë vendit dhe për të mundësuar kompaninë tonë që të vazhdojë rritjen e saj, neve na duhen persona te kualifikuar dhe ambicioz për pozitën:

SHPALLJE Për:

>>> Përgjegjës për Shitje / Shitës (jashtë vendi)

Kualifikimi i kërkuar:

 • Njohuri të mirë të gjuhës Angleze (Obligative)
 • Të ketë kryer Shkollim të lartë, preferohet në lëminë e Teknologjisë Informative (IT)
 • Të ketë përvojë pune në shitje dhe aftesi te mira komunikimi
 • Njohuri të mira të produkteve elektronike, Telefona Mobil dhe aparatet percjellëse etj
 • Menaxhimi i mirë i kohësdhe aftësi të mira të planifikimit
 • Përgjegjshmëri dhe llogaridhënje
 • Mundesinë per te udhetuar jashte vendi

Përgjegjësitë:

 • Menaxhimi i shitjes në dyqan
 • Mirëmbajtja e stokut të dyqanit
 • Të punojë memenaxherëtpër të zbatuar politikën e kompanisëdhe qëllimet
 • Ti ofrojë klientëve këshillim për produktet e interesit
 • I gatshem per te mesuar dhe avancuar

-Preferohet Gjinia Mashkullore

VËREJTJE: Kandidatët duhet të kenë parasysh se nuk duhet të kenë ndonjë çështje ligjore të hapur, pasi që nuk do tu lejohet çasje brenda bazës së KFOR-it, Film City dhe bazave tjera per shkaqe sigurie.

Kushtet: Orari i punës është nga e Hëna – e Diela, dhe nje (1) dite pushim mbrenda javes. Kandidatët duhet të jenë të gatshëm të udhëtojnë jashtë Kosovës dhe të posedojnë pasaport valide për të punuar në dyqanet e kompanisë jashtë vendit.

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes butonit ” Apliko Këtu” ose në email adresën [email protected]

Vetëm kandidatët e suksesshëm do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?