www.ofertapune.net Përfaqësues për Mbështetjen e Shitjeve | PunaIme

Përfaqësues për Mbështetjen e Shitjeve

Kompania

Rehau

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

05-01-2024

Data e perfundimit

02-03-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Retail dhe Distribuim

Si specialisti kryesor i polimerit në botë, REHAU zhvillon materiale, teknologji dhe shërbime moderne për të ardhmen.

Drejtuesit tanë kryesorë janë pesë megatrendet: dixhitalizimi, individualizimi, qëndrueshmëria, lëvizshmëria dhe puna e re.

Ne formojmë progresin për një cilësi më të mirë të jetës – ndihmojeni në formësimin e tij!

Ne po kërkojmë të forcojmë ekipin tonë në Prishtinë gjatë pushimit të lehonisë

 • Përfaqësues për mbështetjen e shitjeve

Në përfaqësinë tonë në Prishtinë / sa më shpejt të jetë e mundur / e kufizuar në 1 vit

Përgjegjësitë kryesore:

 • Përpunimi i pavarur i çështjeve të thjeshta të klientëve.
 • Verifikimi i klientëve të paracaktuar-, ADM(mbashkëpuntorë I jashtëm) – dhe rezultatet e grupeve statistike.
 • Mbikëqyrja dhe Dispozicioni i gjendjes në Depo.
 • Përcaktimi i terminëve te furnizimit.
 • Kryerja administrative e postës elektronike dhe reklamave.
 • Sajimi, Administrimi dhe Mirëmbajtja e pavarur e dokumenteve të shitjes dhe mostrave.
 • Përpunimi i reklamacioneve dhe rikthimet.
 • Përpilimi i ofertave, verifikimi dhe marrja e porosive telefonike.
 • Organizimi dhe përgatitja e vizitave të klientëve.
 • Organizimi dhe përgatitja e ekspozitave të produkteve.
 • Përpilimi i letrave Mostër.

Punët e përgjithshme asistuese dhe administrative për shërbimin e brendshëm dhe të jashtëm.

Kushtet e përgjithshme:

 • Të këtë të përfunduar shkollën e mesme të lartë ose të jetë në studime të fakulltetit.
 • Eksperienca në shitje, eksperience në shitjen e profileve të dritareve përban avantazh.
 • Gatishmëri për punën në grup dhe I/e sinqertë.
 • I/e pavarur, vetëinicatorë për punë dhe I/e besueshëm
 • Njohuri të gjuhës angleze ose gjermane

 

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?