www.ofertapune.net Përfaqësues Mjekësor (Shitës/e) | PunaIme

Përfaqësues Mjekësor (Shitës/e)

Kompania

Monuni

Lokacioni

Gjilan , Prishtinë

Data e publikimit

15-02-2023

Data e perfundimit

22-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Industri Farmaceutike

MONUNI është në kërkim të një Përfaqësuesi mjekësor ( shitës/e),  për promovim dhe shitje të paisjeve medicinale, për t’iu bashkuar ekipit tonë.

Kompania ofron zhvillim në karrierë, ambiente të mira të punës, pagë konkurruese e të rregullt dhe kontratë pune.

Pozita: Përfaqësues mjekësor( shitës/e) për promovimin dhe shitjen e pajisjeve medicinale

Lokacioni: Prishtinë & Gjilan

Orari: Orar i plotë ( 5 ditë punë, 2 ditë pushim)

Konkursi i hapur deri : 15.03.2023

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bënë promovimin, marketingun dhe shitjen e pajisjeve medicinale
 • Të njoh sistemin shëndetësor të Kosovës
 • Të njoh rregullativën ligjore dhe komerciale lidhur me pajisjet medicinale
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhënie të ngushta me klientët.
 • Të kryej vizita të rregullta te klientët

Kualifikimet :

 • E preferuar diploma e fakultetit mjekësisë ( Farmaci, Mjekësi, Stomatologji,) ose në përfundim e sipër
 • Shkathtësi të komunikimit me klientë
 • Aftësi të punës në ekip
 • Njohje të programeve kompjuterike dhe komunikimeve elektronike
 • Përvoja në lëmin e njëjtë ka përparësi
 • Të ketë patentë shoferi.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: [email protected]

Numri për kontakt: +383 44 989556