www.ofertapune.net Pastruese | PunaIme

Pastruese

Kompania

Buka Bakery

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-06-2024

Data e perfundimit

21-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde Gjermane. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, sanduiçe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Pastruese
Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Pastron dhe mirëmbanë hapsirat e punës në prodhim;
  • Pastron dhe mirëmbanë të gjitha pajisjet në hapësirat e punës në prodhim;
  • Pastron dhe mirëmbanë në intervale të persëritura ditore;
  • Bën kërkesa për furnizimin me mjetet e punës dhe aksesorë përcjellës;
  • Detyra të tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi direkt që ndërlidhen me procesin e punës.

Kualifikimet Profesionale

  • Të jetë fleksibil në orar të punës dhe kryerjen e detyrave tjera gjatë gjithe procesit të prodhimit.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 21 Qershor, 2024 deri më 21 Korrik, 2024.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit Apliko Këtu ose përmes email: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?