www.ofertapune.net Pastrues/e | PunaIme

Pastrues/e

Kompania

Adria-7

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-05-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Adria-7 LL.C është kompani e cila merret me ndriqim, material elektrik si dhe cdo gjë të nevojshme elektrike dhe ndriquese për cdo objekt, kompani dhe shtëpi.

Pozita: Pastrues/e

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Pastrimi i hollit të punës, zonave të përbashkëta, tualetet dhe ambiente të tjera sipas rregullave të sigurisë dhe higjienës.
  • Mbajtja e inventarit dhe kontrolli i materialeve të pastrimit.
  • Pastrimi i dritareve, dyerve, dhe sipërfaqeve të tjera të jashtme në mënyrë periodike.
  • Përdorimi i pajisjeve dhe mjeteve të pastrimit në mënyrë efektive dhe të sigurt.

Kualifikimet për Pastrues/e:

  • Përvojë pune në fushën e pastrimit është e favorshme, por nuk është e domosdoshme.
  • Aftësi për të punuar në ekip dhe komunikim efektiv me bashkëpunëtorët dhe menaxherin.
  • Kujdes për detaje dhe aftësi organizative.
  • Aftësi për të kryer detyra të ndryshme të pastrimit me efikasitet dhe me kujdes.
  • Aftësi për të përdorur pajisje dhe mjete të pastrimit në mënyrë të sigurt dhe efektive.

Informata për aplikim:

Të gjithë të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: [email protected] duke shënuar në subjekt Pozitën për të cilën aplikoni.                                                                                               

Afati për aplikim deri me datë: 15.05.2024

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Përjetoni rrugëtimin tuaj të karrierës në një ambient të ri dhe të freskët me Kompaninë ADRIA7 LLC. Bëhuni pjesë e një ekipi të pasionuar dhe shijoni sfidat dhe arritjet në botën e shkëlqyeshme të shitjes me pakicë!