www.ofertapune.net Pastiçer/e, Kamarier/e, Shankist/e | PunaIme

Pastiçer/e, Kamarier/e, Shankist/e

Kompania

Pasticceria Pianno

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

09-05-2024

Data e perfundimit

07-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Pasticceria Pianno kërkon Pastiqer/e me përvojë pune dhe Kamarier/Shankist me ose pa përvojë pune.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe bashkëpunimi.
  • Aftësi të mira të punës në grup.

Për më shumë detaje na kontaktoni në 045 818 732 ose na vizitoni ne lokal tek Pallati i Rinisë, përballë Newborn.