www.ofertapune.net Operator për Sharrë | PunaIme

Operator për Sharrë

Kompania

Di 5 Holding SH.P.K

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Di 5 Holding SH.P.K, kompania udhëheqëse në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe
përtej saj, po zgjerohet dhe kërkon kandidatë të interesuar për këtë pozitë:

 • OPERATOR PËR SHARRË

Kërkesat e punës:

 • Njohuri kompjuterike;
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat;
 • Njohuri në kontrollimin dhe rregullimin e makinave të sharrimit;
 • Njohuri të larta të sharrës kompjuterike, si ndezja dhe ndalja e saj;
 • Programimi në sisteme automatike gjithashtu dhe ne sisteme manuale dhe monitorimi i funksionalitetit të makinës për të siguruar efikasitet të përgjithshëm të punës.
 • Aftësi dhe njohuri të mirëmbajtjes: si pastrimi dhe lubrifikimi i pjesëve të lëvizshme të makinës për të siguruar operacionet e punës.
 • Sigurimi i deponimit të duhur të materialeve të mbeturinave pas operacioneve të punës.
 • Përvojë pune
 • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e departamentit.

Çka ju ofrojmë:

 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari 08:00 – 17:00;
 • Pagesë +800€, + bonus në bazë të performancës;
 • 5 ditë pune në javë, + (nevoja për një ditë pune shtesë);
 • Ushqimin, 80 euro të mbuluara nga kompania;

Për të aplikuar, ju lutemi aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” apo kontaktoni ne numrin +38348620077
Ne gjindemi në: Magjistrale Prishtine-Shkup (Lipjan)
Faleminderit për interesin tuaj.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?