www.ofertapune.net Operator për CNC | PunaIme

Operator për CNC

Kompania

Di 5 Holding SH.P.K

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

20-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

Di 5 Holding SH.P.K, kompania udhëheqëse në prodhimin e mobiljeve në Kosovë dhe përtej saj, po zgjerohet dhe kërkon kandidatë të interesuar për këtë pozitë:

 • OPERATOR PËR CNC

Kërkesat e punës:

 • Aftësi të shkëlqyeshme funksionale dhe teknike;
 • Përvojë pune në CNC makineri te drurit;
 • Shkathësi në pune mekanike dhe njohje të kompjuterëve;
 • Përcaktimi i matjeve dhe llogaritja e madhësisë dhe sasisë së materialit të nevojshëm për një projekt të caktuar;
 • Mban shënimet dhe raportet mbi punët e kryera dhe ato të planifikuara dhe bën raportimin e rregullt të punëve tek udhëheqësit e departamentit.

Çka ju ofrojmë:

 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari 08:00 – 17:00;
 • Pagesë +800€, + bonus në bazë të performancës;
 • 5 ditë pune në javë, + (nevoja për një ditë pune shtesë);
 • Ushqimin, 80 euro të mbuluara nga kompania;

Ju lutemi aplikoni përmes butonit “Apliko Këtu” ose  kontaktoni ne numrin +38348620077
Ne gjindemi në: Magjistrale Prishtine-Shkup (Lipjan)
Faleminderit për interesin tuaj.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?