www.ofertapune.net Operator në Prodhim / Paketim (4), Serviser për Pajisje | PunaIme

Operator në Prodhim / Paketim (4), Serviser për Pajisje

Kompania

Korporata Rugove

Lokacioni

Pejë

Data e publikimit

08-04-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove dhe Djathë Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në Qumështoren Rugove, fsh. Sigë, Pejë. Pozitat e hapura janë:

OPERATOR NË PRODHIM/PAKETIM (x4) 

SERVISER PËR PAJISJE (x1)

DISA NGA PËRGJEGJËSITË DHE DETYRAT KRYESORE:

OPERATOR NË PRODHIM:

 • Varësisht nga planifikimi ditor i prodhimit, së bashku me ekipin, i përgjigjet kërkesave të udhëheqësit konform vendit të tij të punës.
 • Bashkëpunon me të gjitha palët e kyçura në prodhim.
 • Zbaton/respekton rregullat e brendshme të kompanisë.
 • Si dhe bën punë të tjera sipas nevojës dhe/apo kërkesës së menaxhmentit lidhur me pozitën e punës.

OPERATOR NË PAKETIM:

 • Është përgjegjës për procesin e përgatitjes, paketimit dhe ambalazhimit të produkteve.
 • Operon dhe është përgjegjës për mirëmbajtjen e pajisjeve të paketimit të produkteve.
 • Pastron makineritë dhe hapësirën punuese në baza ditore dhe sipas nevojës.
 • Evidenton dhe regjistron proceset ne bazë të përgjegjësisë ditore.
 • Si dhe bën punë të tjera sipas nevojës dhe/apo kërkesës së menaxhmentit lidhur me pozitën e punës.

SERVISER PËR PAJISJE

 • Është përgjegjës për mirëmbajtjen dhe servisimin e pajisjeve në fabrikë.
 • Sigurohet që pajisjet punojnë siç duhet dhe në mënyrë të sigurt.
 • Kujdeset për instalimet elektrike të fabrikës dhe kontrollon ato sipas nevojës.
 • Bën diagnostikimin e dëmtimeve/prishjeve teknike, mekanike, elektrike, dhe të prishjeve tjera dhe bën ndërrimin/riparimin e tyre. 
 • Mban evidencë rreth nevojës për pjesët rezervë, bën listën e nevojave për porosi për material shpenzues dhe pjesë rezervë.
 • Ndërmerr masa të nevojshme parandaluese si inspektimi, testimi etj.
 • Vepron konform rregulloreve të brendshme të kompanisë.

KUALIFIKIMET DHE KËRKESAT

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • Të jetë banor i regjionit të Pejës.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.
 • Për pozitën Serviser, e preferueshme të ketë përvojë pune në industri të ngjashme, të ketë njohuri bazike për fushat: mekanikë, elektrikë, si dhe njohje elementare të gjuhës angleze.

ÇKA OFRON KORPORATA RUGOVE

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas rezultateve të arritura.
 • Shujtë ditore.
 • Sigurim shëndetësor, 50% të paguar nga kompania.
 • Transport nga qyteti i Pejës për në fabrikë.

SI TË APLIKOHET

Të interesuarat/it mund të dërgojnë CV-të e tyre përmes butonit “Apliko Këtu” ose në e-mail adresën [email protected] duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë. 

Afati i fundit për aplikim është data 28 prill 2024, kurse vetëm kandidatet/ët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?