www.ofertapune.net Operator në Makina (10), Saldues (2), Teknikë të Elektros / Elektricistë / Elektroinstalues | PunaIme

Operator në Makina (10), Saldues (2), Teknikë të Elektros / Elektricistë / Elektroinstalues

Kompania

Monting

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

24-06-2024

Data e perfundimit

19-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Inxhinieri

MONTING SH.P.K  kërkon punëtor  për këto vende të lira pune në sektorin e prodhimit  dhe shërbime: OPERATOR NE MAKINA CNC /MAKINAT E LAKIMIT / TEKNIK TE ELEKTROS / SALDUES /

 1. Operator në makina  – 10punëtor;
 2. Saldues – 2 punëtor;
 3. Teknikë të Elektros/Elektricistë/Elektroinstalues 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Punime ne rrjetin e instalimeve elektrike;
 • Operimi me makinat prodhuese 
 • Ngjyrosja e produkteve
 • Asemblimi I produkteve metalike
 • Instalimi elektrik I ormaneve
 • Mirëmbajtja dhe mbikqyrja e pjesëve elektrike te makineritë CNC.
 • Saldim MIG MAG & Elektrode;
 • Kontrollimi, montimi dhe servisimi i produkteve;

Kërkesat/Kushtet:

 • Kualifikim i mesëm preferohet shkolla e mesme në elektro ose makineri;
 • Preferueshme- Përvojë e punës në fusha të ngjashme;
 • Preferueshme- Certifikimet Autocad, saldim etj;
 • Preferushme- Njohja e gjuhës angleze;
 • Njohuri të mira të punës me metale (prerje, saldim, lakim etj).
 • Preferueshme- Përvojë e punës nga fusha e projekteve te energjise dhe ndertimit;
 • Aftësi të mira pune dhe fleksibilitet;
 • Aftësi të komunikimit dhe aftësi pune në grup;
 • Preferueshme- Posedimi patent shoferit (kategoria B);
 • Përparësi do të kenë kandidatët qe posedojnë kategorin “C”(E preferueshme)
 • Përparësi do të kenë kadidatët  që kan njohuri me operimin me Minibager (E preferueshme)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në [email protected]  deri me datë 20.07.2024 .

Ju do të kontaktoheni vetëm në qoftë se CV-ja juaj do të kualifikohet