www.ofertapune.net Operator në CNC Sharrë, Operator në Kanteric, Operator në Shpuese 3 AXE, Praktikant | PunaIme

Operator në CNC Sharrë, Operator në Kanteric, Operator në Shpuese 3 AXE, Praktikant

Kompania

X Line

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-05-2024

Data e perfundimit

22-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika moderne e shërbimeve për prodhimin e mobileve “X Line SHPK” në Prishtine/ Çagllavicë, shpallë konkurs për vende të lira pune:

1.Operator ne CNC Sharre (Gabbiani S – nga prodhuesi I njohur boterore SCM) – 1 

2.Operator në Kanteric (Kandim) – (Stefani X – nga prodhuesi I njohur boterore SCM)- 1

3.Operator në Shpuese 3 Axe (Morbidelli CX 100 – nga prodhuesi I njohur boterore SCM)- 1

  • Kerkesat e pergjithsme per te gjithe kandidatet jane:
  • Të ketë aftesi për të operuar në makinë CNC
  • Të mirëmbaje makinat
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Pagat jane konkurente ne treg dhe perllogariten gjithashtu me modelin e kompenzimit ne varesi te sasise se produkteve /sherbimeve te procesuara nga operatoret 

4.Praktikant – 1

Praktikë me pages

Të interesuarit te dergojne CV-ne ne Email: [email protected]

Ose te kontaktoni në numrat:  045 999 388
Facebook: X Line 
Adresa: Magjistralja Prishtine -Ferizaj,Rrethi “KFC” Rruga per Marigona Residence / Prishtine