www.ofertapune.net Operator në CNC, Operator në Kantericë, Praktikant | PunaIme

Operator në CNC, Operator në Kantericë, Praktikant

Kompania

X Line

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

01-11-2023

Data e perfundimit

25-01-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS PUNE

Fabrika e shërbimë-ve për  prodhimin e mobilëve “X Line SHPK” në Çagllavicë, shpallë konkurs për vende të lira pune:

1.Operator ne CNC Sharre -1

 Të ketë aftesi për të operuar në makinat CNC Sharre (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja e panelëve të ndryshëm nga druri)

Të mirëmbaje makinat.

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet të ketë përvoj pune

2.Operator në Kanteric – 1

Të ketë aftesi për të operuar në makinë (me anë të së cilave kryhen detyra si: Kandimi i paneleve te ndryshyshem nga druri)

Të mirëmbaje makinat.

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet të ketë përvoj pune Preferohet të ketë përvoj pune

3.Praktikant – 2

Praktikë me pages

Të interesuarit te dergojne CV-ne ne Email: [email protected]

Ose te kontaktoni në numrat:  044 515 625