www.ofertapune.net Operator në CNC | PunaIme

Operator në CNC

Kompania

Di Casa Home Design

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

08-01-2024

Data e perfundimit

28-02-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Prodhim

KONKURS

1x Operator CNC
Detyrat:

  • Përvojë pune 3+ vite në fushën e prodhimit.
  • Të ketë njohuri rreth programit të CNC (SCM)
  • Të jetë I fokusuar dhe përqendruar në pozitën e punës
  • Aftësi për të punuar në grup
  • I vëmendshëm për paisjet e kompanisë

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” ose në +383 48 62 00 77

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?