www.ofertapune.net Operator/e në Dhomën e Monitorimit | PunaIme

Operator/e në Dhomën e Monitorimit

Kompania

Delta Security

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

26-03-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Siguri & Mbrojtje

Pozita: Operator/e në Dhomën e Monitorimit

Vende të lira pune: 3 POZITA

Vendi i Punës: PRISHTINË

Përshkrimi i Detyrave:

Monitorimi i sistemeve të sigurisë në Qendrën e Dhomës së Monitorimit, përfshirë monitorimin e sistemeve alarmuese dhe atyre të video-vëzhgimit.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

  • Të kenë përfunduar shkollën e mesme, preferohet shkollimi i lartë;
  • Aftësi të mira kompjuterike;
  • Preferohet të ketë përvojë të paktën një vjeçare në fushën e kërkuar;
  • Të mos ketë qenë i dënuar apo i ndjekur penalisht;
  • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;

Kushtet e punës:

  • Kushte të mira të punës;
  • Kontratë afatgjatë;
  • Pagë konkurruese në treg;
  • Mundësi avansimi profesional dhe karriere.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar, të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lart, mund të konkurojnë duke aplikuar përmes butonit “Apliko Këtu” ose duke dërguar CV-në përmes e-mail adresës: [email protected] (duke cekur në subjekt pozitën e punës për të cilën aplikoni).

Data e fundit për aplikim: 26.04.2024

Kandidatët që përzgjedhen në listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?