www.ofertapune.net Operator/e në Call Center | PunaIme

Operator/e në Call Center

Kompania

Natura Therapy

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

07-06-2024

Data e perfundimit

05-07-2024

Lloji i orarit

Full Time

NATURA THERAPY OFRON MUNDESI PUNESIMI ME PAGE DERI NE 800 EURO
“Falë NATURA THERAPY jam financiarisht e pavarur dhe krenare që përmirësoj shëndetin e klientëve
çdo ditë!” E.D (operatore në Natura Therapy)
Bashkangjitu dhe ti
Në EKIPIN FITUES Të call-operatorëve(agjentëve) ne gjuhen shqipe të NATURA THERAPY

Në Natura Therapy ju përfitoni:

  • Trajnim të plotë, mentorim personal dhe edukim të vazhdueshëm;
  • Atmosferë të shkëlqyer pune dhe energji pozitive;
  • Kujdes të mirë për shëndetin tuaj dhe të familjes suaj;
  • 6 ore pune, paga dhe bonuse te garantuara.

Natura Therapy kërkon operatore për pune ne call center me ose pa eksperience pune. Të gjithë
kandidatët e interesuar që plotësojnë kërkesat e mësipërme mund të aplikojnë përmes butonit “Apliko Këtu” dërgojnë CV-në në email [email protected]

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?