www.ofertapune.net Operator/e i/e Skenimit | PunaIme

Operator/e i/e Skenimit

Kompania

Art House

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

02-04-2024

Data e perfundimit

22-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

KONKURS

Art House Shpk po kërkon një Operator i/e Skanimit ambicioz/e dhe të vetëdrejtuar për të bashkuar ekipin tonë! Pozicioni i Operatorit/es Skanimit ka për qëllim të ofrojë një shërbim efektiv të menaxhimit të të dhënave duke skanuar dhe konvertuar dokumentacionin fizik në informacione digjitale në mënyrë të shpejtë dhe të saktë.

Operator/e i/e Skenimit

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Përgatitja e dokumentacionit fizik për skanim në përputhje me procedurën e përgatitjes së dosjeve.
 • Skanimi i volumeve të larta të dokumenteve përmes skanerëve me shpejtësi të lartë të skanimit. Kontrolli i cilësisë së dokumentit të skanuar dhe ruajtja e dokumentit në sistemin e ruajtjes së të
 • dhënave.
 • Emërtimi dhe indeksimi i saktë i dokumenteve të skenuara.
 • Gjetja fizike e dosjeve , heqja e staplereve, skanimi dhe kthimi fizik i dosjeve në raftin e cakruar në gjendjën fillestare pas skanimit dhe digjitalizimit të dokumentit.
 • Plotëson të gjitha dokumentacionet e nevojshme në mënyrë të saktë dhe në përputhje me procedurat në rastet kur aplikohet.
 • Kryen detyra që mund të kërkohen në mënyrë të arsyeshme për të përmbushur Respektoj Politikat, Planet dhe Procedurat e Menaxherit të Projektit dhe Kompanisë.
 • Të jetë i vetëdijshëm për politikat e sigurisë së informacionit të Projektit dhe të mbrojë pasuritë informative nga qasja e paautorizuar, zbulimi, modifikimi, shkatërrimi ose ndërhyrjet në çdo kohë

Kualifikimet e preferuara

 • Aftësi të shkëlqyera organizative dhe aftësi për të punuar me volume të larta të dokumentacionit. Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur dhe në ekip.
 • Përqendrim në detaje dhe aftësi për të punuar në një ambient të ngarkuar.
 • Përgjegjshmëri dhe integritet në ruajtjen dhe trajtimin e të dhënave të ndjeshme. Aftësi të mira komunikimi dhe bashkëpunimi me ekipin
 • Aftësi për të mësuar dhe adaptuar me shpejtësi në procedurat e punës.

Ju lutem na i dërgoni CV-të tuaja në e-mail adresën: [email protected] dhe tek rubrika “subject” të ceket EMRI MBIEMRI DHE POZITA PER TE CILEN APLIKONI.

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën  12.04.2024.

Pozita te hapura: 4

Orari i punës është nga ora 08:00 deri në 16:00, nga e hëna deri të premten.

Regjioni: Qendër të qytetit, PRISHTINË.

Vetëm personat të cilët do të përzgjidhen për intervistë do të kontaktohen.

⏱️ Dëshiron të aplikosh më shpejtë?