www.ofertapune.net Kërkohet entuziaste e veturave për shërbime në Autodetailing | PunaIme

Kërkohet entuziaste e veturave për shërbime në Autodetailing

Kompania

Green Steam Cleaning

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

27-03-2023

Data e perfundimit

29-05-2023

Lloji i orarit

Full Time

Konkurs Pune!

Kërkohet entuziaste e veturave për shërbime në Autodetailing!

Kërkesat

  • Shkathtësi të mira fizike
  • Eksperiencë punë në autolarje (përparësi)
  • Aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur, në punë ekipore si dhe në ambient dinamik
  • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim në punë.

Benefitet

  • Trajnim dhe integrim intensiv dhe profesional
  • Vend pune modern dhe të sigurtë
  • Zhvillim dhe rritje profesionale të karrierës tuaj

Për të aplikuar, kontaktoni në ketë numër 048 500 700 ose permes Email: [email protected] Aplikimet pranohen deri më 24.04.2023

Apliko këtu