www.ofertapune.net Njohës/e i/e Programeve Autocad - Imos dhe ArchiCad | PunaIme

Njohës/e i/e Programeve Autocad – Imos dhe ArchiCad

Kompania

ALBED

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

13-05-2024

Data e perfundimit

11-06-2024

Lloji i orarit

Full Time

Kategoritë

Arkitekturë

Fabrika e Mobilieve “ALBED”

VUSHTRRI

[email protected]

KONKURS

Njohës/e i programit AutoCad – Imos

Njohës/e i programit Archicad

Vendi i punës:  VUSHTRRI

Kualifikimet dhe aftësitë e kërkuara

  • Njohje e programeve të punës AutoCAD,
  • Eksperiencë në punë të ngjashme (përparësi);
  • Të njohë gjuhen Angleze (përparësi);
  • Ditët e punës Hëne-Premte

Të interesuarit le të dërgojnë CV-në në: [email protected]

Ose le të kontaktojnë në 045 504 776