www.ofertapune.net Night Auditor/Recepsionist i nates (M) | PunaIme

Night Auditor/Recepsionist i nates (M)

Kompania

Hotel International Prishtina

Lokacioni

Prishtinë

Data e publikimit

21-03-2024

Data e perfundimit

21-05-2024

Lloji i orarit

Full Time

Hotel International Prishtina & Spa është një hotel me 5 yje I tipit “Biznes Class Hotel” me të gjitha kushtet qe nevojiten për këtë lloj të hotelerisë, duke përfshi dhomat komode, restaurantet dhe baret, spa center me pishinë të brendshme si dhe  sallat e konferencave dhe organizimeve te ngjashme.

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozita e hapur : 1 Night Auditor/Recepsionist I nates (M)

Përgjegjësitë:

  • Siguron shërbime cilësore  për të gjithë mysafirët e hotelit
  • Pritja me mirësjellje e mysafirëve të cilët kanë arritur në hotel
  • Evidentimi  i problemeve në hapësirën e hotelit gjatë ndërrimit së natës 
  • Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli

Aftësitë:

  • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
  • Njohja e gjuhës angleze 
  • Të jetë komunikativ
  • Të këtë paraqitje profesionale
  • Të këtë aftësi të punës në grup
  • I/E motivuar për punë

Ne ofrojmë kushte të mira të punës në një ambient shumë të përshtashem, nese dhe ti dëshiron të jesh pjesë e stafit tonë, na kontakto ????

Në email: [email protected]Ose ne numrin: 038 600 222